0
0

بیزینس کوچینگ “Business Coaching”چیست؟

بیزینس کوچینگ

بیزینس کوچینگ فرایندی است که افراد از طریق آن استعداد ها و مهارت های خود را به صورت صحیح و خلاقانه به کار میگیرند تا راندمان کسب و کارشان را بهبود بخشیده و ارتقا دهند.

بیزینس کوچینگ را میتوانیم نوعی ابزار برای رسیدن سریع تر به موفقیت در کسب و کار معرفی کنیم، بیزینس کوچ فردی است که به عنوان مربی به افراد کمک میکند تا با درک بهتر از توان مندی ها و استعداد هایشان کسب و کارشان را رشد داده و دید بهتری نسبت به آن پیدا کنند.

باید توجه داشت که شرایط هر کسب و کار برای رسیدن به موفقیت متفاوت است، هر کسب و کاری برای رسیدن به موفقیت نیازمند شرایط خاصی است.

بیزینس کوچینگ

بیزینس کوچینگ

تاریخچه بیزینس کوچینگ

در دهه 70 نویسنده ای آمریکایی به نام گالوی مجموعه کتابی را به نام Inner game (بازی درونی) منتشر کرد، این مجموعه کتاب دارای ایده های جدید و متفاوتی برای دست یابی به موفقیت در حرفه های متفاوتی از جمله موسیقی و رشته های ورزشی همچون اسکی و تنیس بود که به نظم و انضباط و قدرت درونی افراد بر روی موفقیت شان تأکید داشت.

ایده های گالوی به حدی تأثیرگذار و جذاب بودند که عدهٔ بسیار زیادی از افراد از آن ها در کسب و کارشان استفاده کرده و در سخنرانی های او در مورد موفقیت در کسب و کار ها شرکت میکردند.

سال های بعد متفکران دیگری از جمله جان ویتمور به استفاده از آموزه های گالوی پرداخته و از آن ها در بیزینس کوچینگ استفاده کرد.

بیزینس کوچ کیست؟

بیزینس کوچ مشاور کسب و کار نیست، بلکه فردی است که باید در زمینه تجارت و رهبری کسب و کار سابقه و تجربه داشته باشد تا بتواند برای به موفقیت رساندن اختصاصی کسب و کارتان ایده های نو و خلاقانه تعریف کند و به عنوان منبعی سرشار از دانش و اطلاعات در رابطه با حوزه کاری تان، شما را برای رسیدن به موفقیت راهنمایی کند.

بیزینس کوچ به عنوان مربی و متخصصی با تجربه کمک میکند تا از طریق انتقال تجربیات خود شما را بهتر راهنمایی کند تا در رابطه با کسب و کارتان بهترین تصمیم ها را بگیرید، او با کسب اطلاعات از توانایی های شما و شرایط کسب و کارتان تلاش میکند تا راندمان کاری شما و افرادی که برایتان کار میکنند را بالا برده و کسب و کارتان را ارتقا داده و شما را موفق کند.

در جلسه دیدار با کوچ چه اقداماتی انجام میشود؟

  1. بررسی شرایط کسب و کار و راندمان کاری و میزان سود و زیان
  2. طراحی و ارائه برنامه با توجه به توانایی ها و مهارت های افراد
  3. ارائه تکالیف و فعالیت های مفید و ارزشمند برای رسیدن به اهداف
  4. مشخص شدن اهداف و آرمان های صاحب کسب و کار
  5. حمایت و تشویق مراجع توسط یزینس کوچینگ

چرا از بیزینس کوچینگ استفاده کنیم؟

استفاده از بیزینس کوچینگ موجب ارتقا شغلتان شده و به افزایش درآمد و راندمان کسب و کارتان کمک میکند، استیو جابز و بیل گیتس که از موفق ترین و ثروتمند ترین افراد دنیا هستند در کسب و کارشان از خدمات بیزینس کوچینک استفاده میکنند، بیل گیتس میگوید هر انسانی برای موفق شدن به یک کوچ نیاز دارد.

فرآیند بیزینس کوچینگ را میشناسید؟

استفاده از بیزینس کوچینگ به افراد کمک خواهد کرد جایگاه فعلی خود را به بهترین جایگاه تغییر داده و راندمانشان را افزایش دهند، برای موفقیت در کسب و کارتان با استفاده از بیزینس کوچیتگ هدفتان را مشخص کنید (جایی که تصمیم دارید به آن برسید)، نقاط قوت و ضعف خود را بررسی کرده، نقاط قوتتان را تقویت کنید و نقاط ضعفتان را پذیرفته و آن ها را اصلاح کنید، برای رسیدن به موفقیت برنامه تنظیم کنید و اقداماتی که لازم است انجام دهید تا به موفقیت برسید را بنویسید، در آخرین گام میزان پیشرفت تان را ارزیابی کنید.

بیزینس کوچینگ

بیزینس کوچینگ

مزایای بیزینس کوچینگ را میدانید؟

  • استفاده از بیزینس کوچینگ باعث میشود تمرکز بیشتری بر روی کسب و کارتان داشته باشید.
  • مهارت ها و استعدتان را شناسایی کرده و در جهت مثبت به کار بگیرید.
  • محیط مناسبی را برای پیشرفت خودتان و کارمندانتان آماده کنید.
  • برای رسیدن زودتر به موفقیت افراد مناسب را استخدام کنید.
  • ایده های جدید خلق کنید.
  • باورهای غلط مسیرتان را شماسایی کرده و آن ها را کنار بگذارید.
  • بصیرت و دید خود را نسبت به کارتان را تغییر و افزایش دهید.
  • سود دهی بیشتری را در کسب و کارتان تجربه کنید.

بیزینس کوچینگ به چه مشاغلی کمک میکند؟

عده ای بر این باورند که بیزینس کوچینگ تنها در موفقیت رسیدن مشاغلی که دچار بحران و مشکلات هستند تاثیر گذار است، اما بهتر است بدانید با هر کسب و کاری، میتوانید از بیزینس کوچینگ در شغل خود بهره برده و استفاده کنید، چرا که استفاده از آن باعث رسیدن به موفقیت در هر کسب و کاری خواهد شد.

بیزینس کوچ چه کمکی به صاحبان مشاغل و کسب و کار ها میکند؟

  • راهنمایی و دریافت اطلاعات از بیزینس کوچ موجب ایجاد چشم انداز کامل برای زندگی و کسب و کارتان میشود.
  • از طریق راهنمایی کوچ ها با استعدادها و مهارت هایتان آشنا شده و آن ها را تقویت کنید.
  • موفقیت در کسب و کارتان از طریق همکاری با کوچ باعث افزایش اعتماد به نفس تان نیز خواهد شد.

مخاطبان بیزینس کوچینگ چه کسانی هستند؟

تمامی افرادی که قصد توسعه سازمانشان را دارند از جمله مدیران عامل شرکت ها، مدیران ارشد، کارآفرینان، صاحبان کسب و کار که میخواهند بازدهی و راندمان بیشتری داشته باشند و پذیرای تغییرات هستند مخاطبان بیزینس کوچینگ ها هستند، این افراد از طریق همکاری با کوچ ها برنامه ای مناسب ریخته و مطابق برنامه برای رسیدن به اهدافشان تلاش میکنند و بهترین تصمیم را میگیرند.

شروع بیزینس کوچینگ

بیزینس کوچینگ با یک جلسه معارفه بین بیزینس کوچ و صاحبان مشاغل آغاز میشود، در این جلسه اطلاعات کاملی توسط بیزینس کوچ از مراجع گرفته میشود و پرسش نامه کاملی پر میشود، سایر جلسات کوچینگ برنامه ریزی میشود، جلسات میتوانند حضوری، آنلاین و تلفنی برگذار شوند.

در این جلسات، شرایط کاری، نقاط قوت و ضعف مدیران و کارمندان، اهداف بررسی شده و تلاش میشود که راندمان کاری افراد تغییر کرده و کسب و کار به سمت موفقیت برود.

بیزینس کوچینگ

بیزینس کوچینگ

ویژگی های یک بیزینس کوچ مناسب

  1. بیزینس کوچ باید فردی با تجربه، آگاه، توانمند باشد که بتواند افراد را برای رسیدن به موفقیت یاری کند، نظرات مراجعان قبلی بیزینس کوچ ها بسیار مهم است.
  2. بیزینس کوچی که انتخاب میکنید باید فردی مورد اعتماد باشد که مراجع بتواند بدون حس اضطراب، ترس و شرم سوالات خود را از وی بپرسد.
  3. بیزینس کوچ نباید در برقراری افراد هیچ گونه مشکلی داشته باشد، نباید فردی با استرس، نامطمئن باشد و بهتر است همیشه در دسترس باشد تا افراد بتوانند سوالات خود را به راحتی از وی بپرسند.
  4. بیزینس کوچ باید شنوندهٔ خوبی باشد تا بتواند تمامی خواسته های مراجع را درک کرده و برای رسیدن وی به موفقیت در کسب و کارش به او کمک کند.
  5. بیزینس کوچ مناسب فردی است که بازخورد شفافی به مراجعان میدهد، بازخورد ها باید قابل درک باشند تا به مراجعان کمک بیشتری شود.
  6. بیزینس کوچ مناسب دارای توانایی حل مسئله بوده و برای حل هر مشکلی به دنبال راه حل مناسبی است تا در کوتاه ترین زمان ممکن به حل آن ها بپردازد.
  7. بیزینس کوچ مناسب فردی است که باید به مراجع اش برای ایجاد تغییرات مثبت و سازنده راه کار های متفاوتی ارائه دهد.
  8. داشتن مهارت اجتماعی کوچ از بهترین ویژگی ها برای کوچ ها است، در این شغل درک افراد در شرایط مختلف و توانایی برقراری ارتباط با هر کدام مسئلهٔ بسیار مهمی است.
  9. بیزینس کوچ باید با مراجع خود کاملا صادق باشد تا به درستی نقاط ضعف را بیان کرده و به او کمک کند.
  10. بیزینس کوچ مناسب و موفق فردی است که یادگیری علاقه مند بوده و خود را به روز میکند تا بتواند جدید ترین تکنیک های بیزینس کوچینگ را فرا گرفته و آموزش ببیند.
آیا این مطلب را می پسندید؟
https://batoyar.com/?p=2543
اشتراک گذاری:
مدیریت : امیر گوهری
امیر گوهری هستم متولد 1367 و از سال 1385 فعالیت در حوزه طراحی سایت و سئو سایت را شروع کردم و پروژه های زیادی را در این مدت به موفقیت رساندم، محقق حوزه روانشناسی موفقیت هستم و علاقه مند هستم دانشی که دارم را در اختیار شما عزیزان قرار دهم و امیدوارم از بودن در سایت باتویار رضایت کافی داشته باشید، در صورتیکه انتقاد یا پیشنهادی دارید از بخش کامنت سایت یا پشتیبانی خوشحال می شویم با ما در میان بگذارید. باتویار را یار همیشه همراه خود بدانید، با آرزوی بهترین ها برای شما ایرانیان عزیز در سرتاسر جهان آفرینش
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد بیزینس کوچینگ “Business Coaching”چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.